smile7Rendelőnk Pécsett, Uránvárosban, busszal és autóval is könnyen megközelíthető helyen, a Körösi Cs. S. utca 1/a szám alatt található. A rendelő közvetlen közelében ingyenes parkolási lehetőség van.

A rendelő akadálymentesített bejáraton keresztül közelíthető meg.

Légkondícionált környezet és barátságos hangulat segíti elő, hogy a kezelések kellemes környezetben történjenek.

A beavatkozások során fontos szempont, hogy a kezeléseket fájdalommentesen végezzük. Odafigyeléssel és megfelelő szakmai felkészültséggel igyekszünk oldani betegeink szorongását.

További fontos szempont, hogy pácienseinket a lehető legnagyobb körültekintéssel tájékoztassuk. Így a kezelések kiválasztása során - a szakmai szempontok figyelembe vételével - a betegeink, a számukra legkedvezőbb megoldás mellett dönthetnek.
 

Orvosaink:

Dr. Kordély Klára, rendelőnk vezetője, fogszakorvos és fogszabályozó szakorvos. A Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar Fogorvostudományi Szakán végzett 1985-ben, a fog és szájbetegségek szakvizsgát 1990-ben, a fogszabályozó szakvizsgát 1992-ben szerezte meg. Az évek során számos könnyebb és komplexebb esetből merített rutinnal és a rendszeres szakmai továbbképzéseken való részvétellel igyekszik a páciensek számára mind esztétikai, mind funkcionális elégedettséget nyújtani. Ennek érdekében a kezelés során a lehető legnagyobb együttműködésre törekszik, legyen szó akár kivehető, akár rögzített készülékről.

Dr. Huber Gergely, fogszabályozó rezidens, fogszakorvos. Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar Fogorvostudományi Szakánomega replika órák végzett 2012-ben, jelenleg a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar Szak és Továbbképző Központjának fogszabályozó szakorvos-jelöltje. Friss szakmai tudással felvértezve és az új technikákra nyitottan, rugalmassággal, együttműködéssel éri el, hogy a páciens elégedetten távozzon és térjen vissza...